2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, nobranca albeni koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve güçlü bulunur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Vahit kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en munis hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan binalar için yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni dirilik kaybının önlenmesi hesabına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların ana başlangıçlerinde veya koridor bölümlerinde yangının tesirli bir şekilde meydana gelmesi özellikle faziletli katlı dokumalarda ayazlık yahut pencerelerden kurtulmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile yanında yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri iri bir incelemeye bağımlı tutulur. yangın kapısı Gestaltların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, gestaltların haricinde mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, in tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve atmosfer koşullarına dayanıklı çelik veya düzenüminyum kabil sıhhatli malzemelerden mimarilır.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın çabucak de kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda bapnın nite açıldığını işaret etmek gerekir.

Firmaların genel olarak pratik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; dunda mevcut Garaj namına iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Binalarda belli başlı standartlarda ülke alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page