Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz midein yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar hayat kurtarmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yek Kanatlı Yangın Bapları; Bir numara kanatlı tasavvurıyla, yetersiz mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değkârmektedir. Peklik, hizmet ve tamir kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve mübarek çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi muhtevain;

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolayca girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beniâdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Kanatlar ortamında Yangın çıkış kapısı istanbul mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik takkadak bapnın rahat açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page